Bussförare Borås
Trafikområde Borås är ett av Nobinas 17 Trafikområden i Sverige med en spännande trafikstart den 2 april 2017. Med 250 medarbetare och 67 bussar är Trafikområde Borås en viktig kugge för att förenkla vardagsresorna för invånarna i Borås stadstrafik. Busstrafiken utvecklas i samarbete med vår uppdragsgivare Västtrafik.
 
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!
Personliga egenskaper och utbildning
Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Våra kunder reser med oss under nästan hela dygnet, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har ett D-körkort och YKB.
Vi erbjuder
Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsterna
Tjänsten avser vikariat under perioden juni-augusti. Efter avslutat vikariat finns stora möjligheter till fortsatt anställning, timanställning, visstid eller vikariat.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Ann-Cathrine Severinsson, e-post: ann-cathrine.severinsson@nobina.se
alt. tel. 033-7007515

Facklig kontaktperson:
Thomas Karlsson, Kommunal 
tel: 0705126644
Ansökan
Sista ansökningsdag:
2017-05-26
Urval sker löpande.
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend