Bussförare Malmö våren och sommaren 2017
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!
Personliga egenskaper och utbildning
Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra kunder reser med oss under nästan hela dygnet, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har ett D-körkort, har du ett giltigt YKB bevis är det ett plus.
 
Nobina ställer höga krav på förarens omdöme och förmåga att handla säkert och tryggt i alla situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet.
 
En allmän riktlinje vid rekrytering av förare är att undvika rekrytera sökande som begått brott.
 
Det innebär att vi begär in ett utdrag från belastningsregistret från alla sökande som går vidare i rekryteringsprocessen.
 
Vi erbjuder
Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
 
Vi har inte möjlighet att ta emot personliga besök utan vänligen ansök via hemsidan!
 
Om tjänsterna
Tjänsterna avser timanställning och visstidsanställning som kan leda till en tillsvidareanställning för Malmö stadstrafik.
 
Intervjuer, urval och eventuell anställning görs fortlöpande under våren 2017.
 
Glöm inte att beställa utdrag från belastningsregistret hos polisen. Detta lämnas oöppnat i kuvert vid eventuell intervju.
 
 
Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.se
Tel:+46-40-685 78 14


Facklig kontaktperson:
Susanne Mårtensson, e-post: susanne.martensson@nobina.se
Tel: +46 70-2652960

Ansökan
Sista ansökningsdag:
28.02.2017
Urval sker löpande.
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend