Mekaniker, Södertörn
Mekaniker - Södertörn
Trafikområde Södertörns 4 verkstäder ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på 280 bussar som trafikerar SL´s linjer i Södertörn. Detta gör oss till en viktig kugge för att förenkla vardagsresorna för invånarna i regionen.
Till våra verkstäder söker vi ständigt nya hungriga medarbetare som vill utvecklas.
Personliga egenskaper, utbildning och arbetslivserfarenhet
Att ha hela och väl fungerande bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt ska kunna resa med oss.
Därför söker vi nu dig som kan genomföra service, reparationer och felsökning på våra bussar. 

Utöver arbete inom de klassiska mekanikerområdena så utför vi också foliering, karosserireparationer, och inredningsreparationer såsom t.ex. golvreparationer/ mattläggning. Därför är även dessa kompetenser meriterande. 
Vi vill att du: utför alla arbetsuppgifter med hög precision, noggrannhet och kvalitet. Du strävar efter ständig utveckling och kan tempoväxla vid behov.
Du är datorvan, och kommer att använda datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Kul på jobbet och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker.
Hela vårt arbetssätt präglas av en strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
Du kommer att få en tydlig roll i att göra detta möjligt!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsterna
Individuell lönesättning tillämpas.

Frågor gällande tjänsterna:
Chef fordonskvalitet, e-post: Christoffer.Liljendahl@nobina.se

Sista ansökningsdag
31.01.2017
Urval sker löpande.
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend