Serviceman/ kvinna till Trafikområde Järfälla Upplands-Bro

Nobina växer och den 22 augusti 2016 påbörjade vi ett nytt trafikavtal i trafikområdet Järfälla/Upplands-Bro. Trafikområdet har nästan 350 medarbetare och 85 bussar. Vi ansvarar för att varje dag förenkla våra kunders resor i Järfälla och Upplands-Bro. Busstrafiken genomförs och utvecklas i samarbete med vår uppdragsgivare SL.  
Dina arbetsuppgifter
Att ha hela och rena bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt ska kunna resa med oss.
Som serviceman ansvarar du för att bussen är säkerhetskontrollerad, tankad och ren såväl på in- som på utsidan, du utför också mindre reparationer av inredning.
Som person är du arbetsvillig, effektiv och ansvarstagande. Du tar till dig och följer givna instruktioner.
Personliga egenskaper och utbildning
Som person är du arbetsvillig, effektiv och ansvarstagande.
Vi arbetar i team varför flexibilitet och god samarbetsförmåga är egenskaper som vi värdesätter högt.
Du måste ha körkort med B-behörighet men det är meriterande om du har D-behörighet.Tidigare erfarenhet av fordonsvård eller annat fordonstekniskt arbete är också meriterande.
För att klara jobbet så krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift, eftersom tempot är högt och arbetet tungt så krävs också god fysik.
 
Vi erbjuder
Vi ger dig en gedigen introduktion, stort ansvar för våra kunders säkerhet och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsten
Vi söker en heltidsanställd samt 1-2 stycken timanställningar (extra vid behov) men möjlighet till tillsvidareanställning finns för rätt person.
Arbetet är förlagt nattetid.
Individuell lönesättning tillämpas.
 
Sista ansökningsdag:
22.01.2017
Urval kan ske löpande under ansökningstiden.


Frågor gällande tjänsten:
Jenny Köngäs, Fordonsvårdschef
jenny.kongas@nobina.se
Facklig kontaktperson: abdirisaq.farah@nobina.se
  
  
  

Apply Tell a friend