Bussförare Norra Skåne
Kör buss i vackra Norra Skåne!
Som Nordens största kollektivtrafikbolag kan vi på Nobina erbjuda dig ett tryggt och trevligt arbete på ett företag som värnar om individen.
 
Vi vill erbjuda våra kunder den bästa kollektivtrafiken i Sverige!
Vem söker vi?
Vi behöver fler förare med D-körkort och YKB. Du tycker om att jobba med människor och behärskar svenska i tal och skrift.

En del i den kompetensbaserade rekryteringen är att vi testar samtliga sökanden. Detta gör vi för att säkerställa att de kandidater vi tar vidare i processen har de viktiga färdigheter och kompetenser som vi vill att våra förare ska ha. Dessa tester kräver väldigt lite datorvana, alla kan göra dem.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Om det här passar dig och du vill bli en del av det växande Nobina teamet är du välkommen att söka genom att klicka på ANSÖK.
Vi erbjuder
- Varierande arbetslandskap i vackra Norra Skåne
- Kollektivavtalad lön
- Trevliga kollegor
- Närvarande ledarskap
- Trevlig och duktig trafikledning
Om tjänsterna
Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Jimmy Björklund, Jimmy.bjorklund@nobina.se
 
Facklig kontaktperson: 
Johan Hagman    johan.hagman@nobina.se

Ansökan
Sista ansökningsdag:
2017-12-31
 
Urval sker löpande.
 
Välkommen med din ansökan!
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend