Bussförare
 
Trafikområde Sörmland/Östergötland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 400 anställda och 163 bussar ansvarar Nobina för att varje dag förenkla vardagsresorna för våra kunder i området. Busstrafiken drivs och utvecklas här i samarbete med vår uppdragsgivare Sörmlandstrafiken och Östgötatrafiken.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Våra kunder reser med oss under nästan hela dygnet, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!
Personliga egenskaper och utbildning
Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har ett D-körkort, YKB samt ett digitalt förarkort.
Vi erbjuder
Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsterna
Tjänsterna (ca 30 st) avser visstidsanställning på del- eller heltid under sommaren 2017 med goda möjligheter till förlängning. Vi söker bussförare till våra depåer i Nyköping, Trosa, Gnesta, Katrineholm, Flen, Vingåker samt i Norrköping.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Admir Brkic, instruktör Nobina Sörmland
admir.brkic@nobina.seAnsökan
Sista ansökningsdag:
2017-03-31
Urval sker löpande.
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend