Bussförare Nobina Uppland / tillsvidareanställning
Nu söker vi fler trevliga bussförare till Nobina i Uppland.
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!
Personliga egenskaper och utbildning
Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Våra kunder reser med oss under nästan hela dygnet, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har ett D-körkort och YKB.
 
Vi erbjuder
Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsterna
Tjänsterna avser tillsvidareanställning (heltid) med 6 månaders provanställning.
 
Placeringsorter: Uppsala, Heby, Östervåla, Tierp, Österbybruk och Östhammar.
Vi ser det som önskvärt att du kan ställa upp och  jobba under perioden juni, juli och augusti 2017, heltid.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Tommy Lövgren, e-post: tommy.lovgren@nobina.se
Johan Hillbom, e-post: johan.hillbom@nobina.se
 
Vi tar EJ emot ansökningar via brev eller e-post. Din ansökan måste komma in via vårt rekryteringssystem via denna annons.
 
Vi tackar nej till rekryteringsfirmor som vill erbjuda oss tjänster.
 
Facklig kontaktperson: kommunal.uppland@nobina.se
 
Ansökan
Sista ansökningsdag:
30.04.2017
Urval sker löpande.
 
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend