Bussförarutbildning UPPSALA
Nu är det dags att söka till vår marskurs för att ta busskörkort hos oss på Nobina Uppsala.
Vår kostnadsfria utbildning ger dig ett D-körkort och ett YKB som sedan leder till en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning) på något av våra depåer i Uppland.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en person som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!
Personliga egenskaper och utbildning
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort (manuell växellåda) i minst 1 år. Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande med körkortstillstånd för buss (D-kort) när du registrerar dig hos oss.
Vi erbjuder
Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
Om tjänsterna
Tjänsterna avser tillsvidareanställning, men 6 månaders provanställning.
Frågor gällande rekryteringsprocessen:
tommy.lovgren@nobina.se

Vi tackar nej till rekryteringserbjudanden från bemanningsföretag.
Sista ansökningsdag
10.02.2017
Urval sker löpande.
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Apply Tell a friend